RELATS - Danny Romero: "Som el que mengem"

Decidit a millorar la meva salut vaig anar a un psicòleg de la conducta alimentària. Em vaig asseure a la sala d'espera on hi havia més persones. Passats uns minuts vaig atrevir-me a preguntar, "vosaltres per què esteu aquí, què és el que mengeu?", l'incòmode silenci es trencà quan una dona prima s'atreví a dir, "Jo soc vegana, no menjo res d'origen animal". Un home digué, "Jo faig una dieta paleolítica, no menjo res processat per l'ésser humà i la carn la menjo crua", la cosa s'animava, una dona esquàlida amb pinta de hippy digué, "Jo faig dieta yógica, m'alimento del prana i de l'èter, també prenc el sol via anal per alimentar els xacres". Un demacrat noi va reconèixer; "Jo faig una dieta de bar, m'alimento de cerveses i les tapes que em posen de cortesia". Un altre va dir, "Jo faig una dieta intermitent, durant 5 dies faig un dejuni diari d'unes 16 hores, després faig un bon tiberi i els 2 dies restants de la setmana no menjo res". Vaig acabar de flipar quan un home estrany explicà, "Jo tinc una dieta molt proteica, soc insectívor crudívor, menjo insectes vius". No vaig aguantar més, em vaig aixecar i me'n vaig anar d'allà tot pensant que jo no pateixo cap desordre mental, que, a la meva dieta omnívora i mediterrània, que no em prohibeix absolutament cap aliment, només li calia un ajustament de més qualitat i menys quantitat, però no res més.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.