Els seniors del Club Handbol Cerdanyola comencen la temporada 24/25

Els sèniors del Club Handbol Cerdanyola aconsegueixen bons resultats en els seus primers partits de Lliga

Els dos equips masculins i el femení del Club Handbol Cerdanyola comencen la temporada a Sabadell, Cerdanyola i Tàrrega, respectivament.

Empat pel Club Handbol Femeni

El senior femení ha empatat aquest cap de setmana a 17 a Tàrrega en un partit molt disputat, amb uns primers minuts dolents de les cerdanyolenques. Tan a la primera com a la segona part. Aquesta manca de gol durant uns quants minuts el Cerdanyola el va saber compensar amb una gran defensa i intensitat de tot l'equip. Sobretot els dos últims minuts del partit jugant amb una jugadora menys per exclusió. Les de Cerdanyola podien haver guanyat amb un penal a favor a un minut del final però malauradament va anar al pal.

Des del club destaquen que és "un primer partit de la temporada jugat amb unes quantes baixes però compensat amb un generós esforç físic de l'equip"

Els dos sèniors masculins guanyen els seus respectius partits

Pel que fa al sènior masculí A, en el seu primer partit de la temporada a 2a catalana, ha jugat contra el Pau Casals de Sabadell, on ha fet un partit molt complert que ha dominat des del principi, amb una primera part anant al descans 6 a 15 i on ha acabat guanyant el partit per 17 a 25.

En quant, al senior masculí B, l'equip va jugar a casa, al pavelló Guiera. El partit va estar a punt d'haver-se de suspendre per problemes en la gestió i absència del personal de manteniment del Guiera. Finalment es va solventar. Pel que fa al partit, el Cerdanyola va
començar malament, en un pèssim inici, on el Llavaneres es posava 3 a 7. A partir del minut 20 de la primera part els cerdanyolencs es van posar les piles. Amb un parcial de 10 a 0 van marxar al descans amb el marcador a favor per 17 a 10.

La segona part va començar amb el Cerdanyola adormit i això va fer que els visitants es posessin a 2 gols nomes, però al final els de Cerdanyola van poder controlar al rival i arribar amb un marcador de 34 a 30 favorable al Cerdanyola.