El Procer Club Handbol Cerdanyola guanya en el primer partit a casa

La bona defensa cerdanyolenca va ser clau per a la victòria contra el BL Pau Casals (22-20)

El Procer Club Handbol Cerdanyola va guanyar en el seu debut al Guiera en lliga. Després de l'empat a Tàrrega en la primera jornada, aquest cap de setmana el sènior femení va aconseguir la seva primera victòria contra el BL Pau Casals (22-20).

Les cerdanyolenques van fer un gran partit, amb una bona defensa i amb molta intensitat de principi a fi. La igualtat va ser la tònica durant l'inici del partit, gràcies a una bona defensa dels dos equips. Però abans d'arribar a la mitja part les locals van aconseguir més fluïdesa en atac, augmentat així l'aventatge i arribant al descans amb tres gols per sobre del marcador (13-10).

La segona part va començar igual que va acabar la primera. El desplegament físic i la intensitat amb el qual va sortir el Cerdanyola va significar una diferència màxima de sis gols per les locals. Als últims minuts les sabadellenques van intentar reaccionar, però l'esforç final de les visitants no va possar en perill la primera victòria del Cerdanyola (22-20).

El masculí empata amb l'Egara

Per la seva banda, el Nuroil Club Handbol Cerdanyola va empatar contra l'Egara (29-29). Tot i que els verds van anar per davant durant gairebé tot el partit, no van ser capaços d'eixemplar la diferència i en els ultims instants els terrassencs van igualar el marcador. Els cerdanyolencs sumen una victòria i un empat en els dos primers partits de lliga.