Laura Bou, campiona de Catalunya en 400 metres llisos per quart any consecutiu

L'atleta cerdanyolenca va fer un temps de 54.10 segons a la final

Laura Bou s'ha proclamat campiona de Catalunya en 400 metres llisos una vegada més. L'atleta cerdanyolenca va quedar primera en el Campionat de Catalunya celebrat aquest cap de setmana a Manresa. Aquesta és la quarta vegada consecutiva que guanya els 400 metres llisos en el campionat organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme

L'atleta del club Avinent Manresa va fer una marca de 54.10 segons a la final, imposant-se per poc a la segona classificada, Carmen Sanchez (54.40). La medalla de bronze se la va emportar Mar Segura (55.65). Tot i la victòria, Bou es va quedar lluny del rècord de Catalunya (51.92) aconseguit per la seva companya a la selecció espanyola, Berta Segura, al Campionat d'Europa celebrat la setmana passada a Roma.

La cerdanyolenca, de 33 anys, està vivint el seu millor moment de forma aquest any. Bou ha estat convocada amb el combinat espanyol en el Mundial de Relleus de les Bahames, en què van aconseguir un lloc als Jocs Olímpics de París, i a l'Europeu d'Atletisme, on van assolir una meritòria setena posició.