David Serra guanya la medalla de bronze al Campionat d'Europa de Duatló Sprint

El cerdanyolenc va fer un temps de 1h 00’ 57” en el campionat celebrat a Coimbra

David Serra va aconseguir pujar al podi al Campionat d'Europa de Duatló Sprint GGEE 55/59. En el campionat celebrat a Coimbra (Portugal), el cerdanyolenc va quedar en tercera posició amb un temps de 1h 00’ 57”, per darrera dels britànics Craig Dyce (1 h 00’36”) i Chris Nicoll (1h 00’ 46”).

L'atleta cerdanyolenc explica que li donava molt valor a aquesta medalla "pel gran nivell dels rivals". "Tots ells han estat a gran altura i per a mi ha estat un dels duatlons mes disputats de la meva carrera esportiva", assegurava.

Aquest any Serra ja ha guanyat els Campionats de Catalunya i Espanya i ara se centra en el Mundial de llarga distància que se celebrarà el pròxim dia 8 de setembre Zofingen (Suïssa).

Més info: El cerdanyolenc David Serra, campió d'Espanya de Duatló Sprint