Torna el Tast de Cuina Mediterrània en la seva quarta edició

L'esdeveniment comptarà amb una quinzena de restaurants entre el 30 de setembre i el 2 d'octubre

Durant tres dies, bars i restaurants de Cerdanyola del Vallès sortiran al carrer per celebrar el 4t Tast de Cuina Mediterrània. La plaça de l'Abat Oliba acollirà la nova edició de l'esdeveniment els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre.

Una quinzena d'establiments locals muntaran paradetes a la plaça per oferir plats fets amb productes de la cuina mediterrània. A més a més, hi haurà actuacions musicals i es faran tallers de cuina.

Novetats al Tast de cuina

L'esdeveniment arrencarà el divendres 30 de setembre a les 20 h, quan s'obriran les parades dels restaurants. A les 21 h tindrà lloc l'actuació de Memphis Train a la plaça de Francesc Layret, i a les 23 h es tancarà la fira. En paral·lel, els tres dies hi haurà l'espai de Tast de vi.

Els restaurants tornaran a estar en marxa dissabte a partir de les 20 h. L'actuació de les 21 h anirà a càrrec de Mr. Dynamite James Brown Experience i els locals tornaran a tancar a les 23 h.

La jornada més llarga serà la de diumenge. El Vermut del Tast començarà a les 11 h i finalitzarà a les 15.30 h. Durant el matí es farà un taller familiar de brotxetes de fruita (d'11.30 a 13 h) i la Lindy Hoppers Band actuarà a les 12 h.

Una de les novetats d'enguany és el Berenar del Tast, que es farà de 17 a 20.30 h. S'ha organitzat un segon taller familiar de 17.30 a 19 hi a les 18 h hi actuarà Lisa Bluesy & The Black Cats Souls.

Primer Tast postpandèmia

Aquest Tast de Cuina serà el primer després de la pandèmia, fet que es fa notar en una baixada de la participació. "Hi ha restaurants que han hagut de tancar perquè no han pogut aguantar la pandèmia", ha assenyalat el president del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro, en roda de premsa aquest divendres 16 de setembre. Castro ha ressaltat, però, que nous establiments s'han afegit al Tast i valora positivament la implicació dels restaurants que hi participen: "Estarem a l'altura". En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha agrait l'esforç del gremi i dels restauradors locals.

L'objectiu del Tast és que la ciutadania pugui conèixer els establiments de Cerdanyola a través de plats vinculats a la tradició mediterrània. Així, es podran trobar receptes d'arrós, carn, peix i verdures, entre d'altres. "Aquestes jornades També són una bona oportunitat per tastar coses noves", destaca Antonio Castro, propietari del restaurant Los Abetos.

Presentació del 4t Tast de Cuina Mediterrània. FOTO: Mónica GM

Presentació del 4t Tast de Cuina Mediterrània. FOTO: Mónica GM

 

Quins restaurants hi participen?

Divendres i dissabte: Blablableo Restaurant, Bar Alaska, Ca L'Enric, Centrik Cerdanyola, El Racó de la Plaça, Green Leka, La Antigua Teteria, La Guindilla, Papitu Restaurant i Restaurante Los Abetos.

Diumenge: Autèntic Cerdanyola, Blablableo Restaurant, Capicua Restaurant, El Racço de la Plaça, Green Leka, La Antigua Tetería, La Pizarrita de Juanlu i Tempo di Vino.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.