El restaurant Can Edo de Bellaterra tanca per sempre després de 54 anys d’activitat a Cerdanyola del Vallès.
Especialitzat en la varietat de la cuina catalana, el restaurant Can Edo va obrir portes l’any 1967. Ara, el seus propietaris, la Maria Rosa i el José Manuel Edo, es jubilen i el restaurant tanca la cuina per sempre.
Des de Can Edo han enviat una carta al TOT per agrair el suport a tots els seus clients:
Can Edo, diu adeu.
Tot l'equip del Restaurant i la família Edo, us volem agrair la vostra fidelitat i estima, a tots els que al llarg de mes de cinquanta anys, heu estat clients i proveidors nostres. Ara per motius d'edat i per la situació general que viu el nostre sector, hem decidit tancar el negoci per iniciar una nova etapa mes tranquila. Les moltissimes persones i famílies de diverses generacions que hem conegut i amb qui hem compartit tants moments, ens omplen de vivències i bons records.
Fins a sempre i cuide-vos molt!
Una forta abraçada
Família Edo
Can Edo va obrir portes l'any 1967. FOTO: Restaurant Can Edo
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.