Més de 1.240 persones ja tenen la tercera dosi contra la Covid-19 a Cerdanyola

L'última setmana d'octubre es van detectar 2 casos positius entre gairebé 900 proves

Un total de 1.243 persones de Cerdanyola del Vallès ja tenen la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19. De moment, la dosi de reforç s'està administrant a usuaris de residències, les persones en condicions d'alt risc de patir complicacions pel coronavirus i ara també a persones més grans de 70 anys.

Al conjunt de Catalunya, la vacunació amb la tercera dosi supera les 145.260 persones, i gairebé 6 milions de catalans ja compten amb la pauta completa., segons dades de Salut. 

La vacunació de la tercera dosi està coincidint amb l'inici de la campanya de vacunació contra la grip. Aquest any, l'objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. La campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2.

El 78% de la població cerdanyolenca ja compta amb la pauta completa de la vacuna, mentre el 21% no n'ha rebut cap dosi. El 10% d'aquesta població sense vacunar són els menors de 12 anys als quals no se'ls ha administrat cap dosi.

 

Incidència molt baixa dels contagis

Cerdanyola continua en una situació plàcida amb pocs contagis, un risc de rebrot molt baix (6 punts) i sense cap cerdanyolenc hospitalitzat per la Covid-19. Durant l'última setmana d'octubre (del 23 al 29) es van fer 896 proves diagnòstiques de coronavirus (test d'antígens i PCR) i només es van detectar 2 casos positius.

evolució covid cerdanyola 2 novembre

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.