El Cerdanyola CH arrenca la temporada amb bon peu

Els cerdanyolencs van aconseguir un 6 a 4 en un partit ple d'expectatives

Dissabte passat va arrencar la competició masculina OK Lliga Plata amb una emocionant victòria de l'equip local per 6-4 davant del Compañía de María. El partit, ple d'expectatives, va començar igualat fins que, a 11 minuts del descans Xavier Rovira, un dels fitxatges més prometedors, va obrir el marcador. Poc després un penal transformat per Marc Coy i un gol d'Agustí Ripolles van ampliar l'avantatge a 3-0.

El segon temps va ser explosiu: Alvaro Borja Gimenez va marcar al cap de pocs minuts, seguit d'un segon gol de Rovira i un altre extremadament immediat de David Ramírez col·locant així un 6-0 al marcador. Tot i això, l'equip gallec no es va rendir i va retallar distàncies amb un gol a falta de 13 minuts i poc després aprofitant una targeta blava a Alex Aguilar per anotar un segon gol. La pressió del rival va augmentar amb l'expulsió de Marc Coy, fet que va permetre al Compañia sumar un altre gol i acostar-se amb un 6-3.

A poc segons del final, el capità rival va aconseguir un darrer gol que va segellar el 6-4 definitiu. Tot i la remuntada parcial de l'equip visitant, l'equip verd i blanc va defensar el seu avantatge i va arrencar la temporada amb una merescuda victòria, celebrada amb entusiasme pels aficionats. L'equip va demostrar que té el talent i la determinació pel que ve.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.