Els socialistes vallesans celebren a Cerdanyola la unificació de les dues federacions

Paco Aranda va ser escollit primer Secretari de la nova federació del PSC Vallès Occidental

Cerdanyola ha sigut l'escenari de la unificació entre les dues federacions vallesanes del Partit Socialista de Catalunya (PSC). Així, les antigues federacions PSC Vallès Oest i PSC Vallès Occidental Sud ara en formaran una: el PSC Vallès Occidental. Tot i que ja feia mesos que s'havia anunciat la unificació, el primer congrés de la nova federació, celebrat a l'Hotel EXE al Campus de la UAB, va servir per a fer-ho oficial, decidir la nova Comissió Executiva de la Federació i el Primer Secretari.

Paco Aranda, Exprimer Secretari del PSC Vallès Occidental Sud, va ser escollit Primer Secretari d'aquesta nova federació. Aranda va expressar la seva il·lusió per aquesta nova etapa: "No conec una millor manera de fer les coses que és amb tot i endavant. Amb honestedat, amb treball, amb esforç, amb humilitat i amb compromís. Per això compto amb tots i totes vosaltres per fer aquest camí junts. I això és al que ens comprometem avui, a fer un treball conjunt, oral i col·lectiu".

El congrés també va comptar amb la presència del Secretari d'Organització del PSC Catalunya, José Luis Jimeno, qui va remarcar la importància d'aquest congrés: "Un congrés és un moment molt important en qualsevol formació política, però aquest és un moment molt important per aquesta federació i per aquest partit en concret", va expressar Jimeno.

Per la seva banda, el Primer Secretari del PSC i candidat electe a President de la Generalitat Salvador Illa, va posar en valor aquesta unificació: "l'organització és important pel partit, i l'hem de cuidar".

Salvador Illa també va admetre que "tot i la pluralitat del Vallès Occidental, que s'expressa amb objectius polítics diferents, la voluntat és que el nostre plantejament polític sigui present arreu de la vostra comarca i pugui tenir el màxim de representació arreu de totes les localitats i indrets de la comarca".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.