Definits els alcaldes accidentals que substituiran a Carlos Cordon durant les vacances

David González, Sonia Rodríguez, Pepi Rivera i Javier Sánchez seran els alcaldes i alcaldesses accidentals entre el 29 de juliol i l’1 de setembre

Els regidors i les regidores David González, Sonia Rodríguez, Pepi Rivera i Javier Sánchez seran els alcaldes i alcaldesses accidentals entre el 29 de juliol i l’1 de setembre de 2024, període de les vacances de l'alcalde Carlos Cordón. 

El primer en ocupar l’Alcaldia de forma accidental serà el segon tinent d’alcalde, David González, i que farà dos períodes, entre el 29 de juliol i el 2 d'agost, i també del 24 d'agost a l'1 de setembre.

Del 3 al 8 d'agost, ocuparà l'alcaldia la quarta tinenta d'alcaldia, Sonia Rodríguez. La rellevarà la primera tinent d’alcalde, Pepi Rivera, que serà alcaldessa accidental entre el 9 i el 16 d'agost. El tercer tinent d’alcalde, Javier Sánchez, ocuparà l’alcaldia de Cerdanyola entre el 17 i el 23 d'agost.

Carlos Cordón, es reincorporà a l'Ajuntament el dilluns 2 de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.