Comuns Sumar defensa una Europa forta davant dels reptes de la transició ecològica i de la pau

La candidata número 2 dels comuns, Júlia Miralles, ha reivindicat la importància del vot a Europa per "frenar l'extrema dreta"

Transició ecològica i pau. Aquestes dues idees han centrat aquest dijous al matí la roda de premsa de Comuns Sumar a Cerdanyola. La candidata número dos dels comuns a les eleccions europees del pròxim 9 de juny, Júlia Miralles, ha comparegut, precisament, a la plaça de la Pau (davant del Pavelló de Can Xarau) per reclamar una Europa més forta i més unida que mai per aturar "el genocidi que està vivint Palestina".

Miralles ha demanat el vot pel candidat número 1 dels comuns, Jaume Ascens, i ha defensat que "la principal preocupació que hem de tenir avui dia és la pau". La candidata número 2 ha reivindicat que "la Unió Europea no està sent prou valenta per a aturar aquest genocidi, com sí que ho va ser amb la invasió de PutinUcraïna".

Davant de la crisi a Ucraïna i Palestina, en lloc de llegir-ho com un debilitament, Miralles es reafirma en la fortalesa de la UE: "després de la crisi de la Covid i la crisi energètica s'ha respost amb un gran pla d'inversions". En aquest sentit, la candidata ha defensat que cal "més inversió en serveis públics" i ha criticat "l'austeritat que defensa no només la dreta, sinó també el PSC".



La importància del vot a Europa
 

Davant de la participació més baixa que han tingut històricament les eleccions europees a l'Estat, "hem d'entendre que les lluites de l'esquerra ecologista s'estan donant a Europa", ha remarcat la candidata. Miralles ha afirmat que "a molts llocs d'Espanya on està governant la dreta amb l'extrema dreta, estan patint retallades de drets" i ha afegit, "si a Europa no hi ha una esquerra forta, passarà el mateix".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.