L'Ajuntament destinarà 300.000 euros per a millorar l'enllumenat de Quatre Cantons

El ple va aprovar una modificació de pressupost que contempla altres despeses per al lloguer d’una nova nau per a la Brigada Municipal

L'Ajuntament millorarà l'enllumenat del barri de Quatre Cantons, una de les zones de la ciutat on més necessària era aquesta actuació. Concretament, el consistori hi destinarà 300.000 euros. Aquesta despesa va ser aprovada al ple municipal del mes de juliol amb els vots a favor del grup de Govern i l'abstenció de la resta de partits.

Es tracta d'una modificació de pressupost per un import de 429.000 euros, que contempla també altres despeses més petites per al lloguer d’una nova nau per a la Brigada Municipal o per a activitats i convenis en l’àmbit cultural.

Sobre el lloguer de la nau per a la Brigada, el el portaveu d’ERC, Íñigo García de Enterría, preguntava quines millores es faran a la nau actual de la Brigada Municipal i si s’adquirirà una de nova. “La previsió és arreglar l’actual, llogar una altra temporalment i a partir d’aquí anem a pams”, responia el regidor de Serveis Econòmics, Javier Sánchez.

Per la seva banda, el regidor d'En Comú Podem, Pedro Arco, proposava la construcció d’una nau en terrenys municipals. Arco també demanava que els romanents de tresoreria que quedin, "s'aprofitin per a adquirir habitatges per a emergències socials".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.