Derrota ajustada pel futsal del Cerdanyola FC

Els de Santi Lara lluiten fins al final tot i la derrota (4-6)

El Cerdanyola Futbol Club de futbol sala aquest cap de setmana no ha tingut la mateixa sort que en el primer partit de la lliga on es va fer amb el tres punts en un Guiera que va tornar a ser clau perquè els verds suméssin la primera victòria de la temporada en el debut a la lliga contra Les Corts.

En aquest cas, aquest dissabte l'equip es va enfrontar al Ye Faky FS amb qui malgrat fer una gran segona meitat, els vallesans van perdre per 4-6.

Els de Santi Lara no s'adormen

El partit no va començar com segurament volien els cerdanyolencs. Al minut 11, Raul Moncho feia el primer gol pels visitants. Però no satisfets, el segon gol visitant no va trigar en arribar. Un minut després, al 12', Aitor Coronado faria el 0-2. Marcador amb el que s'arribaria al descans tot i que el Cerdanyola no es va adormir i va apretar.

El Cerdanyola reacciona

A la repressa, els cerdanyolencs van reaccionar i es van començar a veure gols del Sarda.

Un minut havia passat de la segona part quan Héctor Albadalejo obria la llauna pel Cerdanyola fent l'1 a 2.

Tres minuts més tard, Sergi Amores faria el gol de l'empat (2-2) i posteriorment, Dani Alonso avançaria als locals.

L'alegria cerdanyolenca duraria poc perquè en el minut 33, els visitants empatarien gràcies a un gol d'Aitor Coronado.

La resta del matx seria una lluita constant de gols. El Cerdanyola només aconseguiria marcar un gol més, el 4-4, per part de Sergi Amores.