Sinestesia Vocal Studio porta la música dels 80's a l'Ateneu en solidaritat amb el TEAF

La recaptació del concert anirà destinada a la Findació Visual TEAF, l'associació de famílies d'afectats pel Trastorn de l'Espectre Alcohòlic Fetal

L'Associació de famílies d'afectats pel Trastorn de l'Espectre Alcohòlic Fetal (Fundació Visual TEAF), juntament amb Sinestèsia Vocal Studio presenten Forever 80's. Un espectacle on es viatjarà per les cançons d'una dècada que ha marcat la història de la música per sempre. Una dècada en que els sintetitzadors, els neons i el ball eren els màxims protagonistes.

El concert tindrà lloc aquest diumenge 26 de maig a les 19 h al Tetre Ateneu. Durant l'actuació els alumnes de Sinestèsia Vocal Studio, a través de les seves veus, traslladaran al públic a l'època daurada de la música amb l'objectiu de recaptar fons per la Fundació VISUAL TEAF.

Per assistir al concert és necessari comprar l'entrada en forma de donatiu (8€) i es pot fer a través d'aquest enllaç. En cas que no es pugui assistir a l’esdeveniment però es vulgui col·laborar, es pot fer comprant una Entrada Solidària "Fila 0". Amb aquesta entrada estaràs aportant el teu donatiu, d’igual manera com si vinguessis a l’espectacle i íntegrament, a aquesta campanya.

 

Què és el TEAF?

 

Els trastorns de l’espectre de l’alcoholisme fetal (TEAF, en anglès FASD) són una sèrie d’afectacions que una persona pot tenir si la mare ha begut alcohol durant l’embaràs. Aquestes alteracions poden incloure discapacitats físiques i cognitives, així com problemes de conducta i d’aprenentatge, i, sovint, es poden donar diverses afectacions alhora.

La forma més greu dins l’espectre és la síndrome alcohòlica fetal o SAF (en anglès, FAS). Les seves característiques es poden dividir en malformacions morfològiques (especialment defectes craniofacials), retard en el creixement i alteracions del sistema nerviós central, expressades principalment com a alteracions cognitives, conductuals, de socialització i de l’aprenentatge.

Els TEAF apareixen ja en la primera infància, perduren al llarg de la vida i es tradueixen en una sèrie de discapacitats secundàries com ara problemes de salut mental, experiències escolars alterades, problemes legals, internament en institucions, conductes sexuals inapropiades, problemes amb el consum de substàncies d’abús, dependència i dificultat per incorporar-se al món laboral.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.