El Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Martí ha premiat cinc grups en una edició del certamen que s'ha tancat amb les inscripcions exhaurides i més participants que l'any passat. En total, 26 grups han cuinat arrossos i paelles a la plaça Jaume Grau i Altayó aquest diumenge 6 de novembre.
De conill, de pollastre, de marisc, de butifarra, amb cervesa, amb carxofes... Els cuiners i cuineres de Cerdanyola han deixar sortir la seva creativitat per presentar arrossos de tot tipus al concurs d'enguany. El jurat, format per quatre persones, ha repartit cinc premis:
Originalitat:
Montse Guixà
Santi Morera
Presentació
Jordi Canónigo
Millor Comparsa
Jordi Albinyana
Millor sabor
Pere Carrascal
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.