'Conciliar cuina i vida', el darrer llibre d'Ada Parellada

La cuinera granollerina presentarà el llibre a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola

El pròxim 23 de maig la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès acollirà una nova sessió del Cafè amb lletres de maig a partir de les 19h. L'acte es durà a terme a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central, serà obert per a tothom que hi vulgui assistir i estarà moderat per Begoña del Pueyo.

El programa Cafè amb lletres fomenta el diàleg de les persones autores amb les lectores i compta amb la participació de dues llibreries de la ciutat: Llibreria Efora Llibreria L'Aranya.

La cuina sembla que s'ha posat de moda. 

 En l'actualitat, sembla que la cuina s'ha posat de moda a causa de programes com Masterchef, Joc de Cartes... i les cuineres i els cuiners, de tant en tant, publiquen llibres sobre la seva feina i on proposen receptes més o menys ràpides i fàcils de fer en un món on quasi no tenim temps d'aturar-nos a cuinar bé i fent una alimentació adequada. 

És el cas de l’Ada Parellada, que en el llibre Conciliar cuina i vida ens recomana un mètode per tenir una alimentació variada, equilibrada i bona els dies de cada dia. 

En ell, Parellada desmunta el tòpic de la cuina ràpida i destaca la importància de la cuina organitzada. A més, suggereix al lector o a la lectora un mètode que li permeti mantenir el seu ritme de vida i respectar les seves prioritats sense abandonar la responsabilitat de menjar bé.

Aquest llibre recull 80 receptes saludables i fàcils de preparar per aconseguir que l’àpat sigui a taula en 5 minuts i aporta un sistema de treball per la cuina que es basa en la planificació del menú, la llista de la compra acurada, l’elaboració de les precoccions casolanes, un cop a la setmana, i finalment, la unió de tots els elements: el plat.

Qui és Ada Parellada? 

Ada Parellada és una cuinera que pertany a la setena generació d'una família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona.

A més, és assessora de restaurants i menjadors escolars, treballa al costat de la indústria alimentària en la qual desenvolupa productes. A part de la seva feina al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla. La seva gran fita actual és la lluita contra el malbaratament alimentari a totes les baules de la cadena.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.