El Cineclub Xiscnèfils proposa tres pel·lícules més per al seu cicle de sessions de cinema al Teatre Ateneu. Les pròximes projeccions comptaran amb films de producció japonesa, catalana i d'altres països d'Europa.
Totes les sessions es fan a les 20.30 h i tenen un preu de 3 euros per a socis, 4 per a jubilats i 5 per al públic general.
La Ruleta de la Fortuna y la Fantasía
La proposta per al dijous 10 de febrer és La Ruleta de la Fortuna y la Fantasía de Ryûsuke Hamaguchi. Aquesta pel·lícula japonesa estrenada l'any 2020 és una col·lecció de tres històries protagonitzades per personatges femenins que es veuran implicades en un triangle amorós, una trampa de seducció fallida i una trobada que acaba sent un malentès.
'La ruleta de la fortuna y la fantasía'
Libertad
La següent projecció (dijous 17 de febrer) serà Libertad, dirigida per Clara Roquet. La pel·lícula es va estrenar l'any passat i ha rebut 6 nominacions als premis Goya: Millor Pel·lícula, Millor direcció novell, Millor actriu de repartiment, Millor actriu revelació, Millor Guió i Millor direcció de fotografia.
Libertad narra la història de la Nora, una noia catalana de 14 anys que durant les vacances d'estiu coneix la Libertad, una noia colombiana de 15 anys. El film tracta temes com la diferència de classe i mostra com les dues joves surten de la seva bombolla de protecció.
'Libertad'
Cerca de ti
El film d'Uberto Pasolini, Cerca de ti, serà la projecció del 24 de febrer. Aquesta producció conjunta de Regne Unit, Romania i Itàlia, mostra una història basada en fets reals. John, un netejador de finestres de 34 anys, ha dedicat la seva vida a criar el seu fill de quatre anys, a qui la mare va abandonar just després de nèixer. Al John només li queden uns mesos de vida i, com no té més família que en Michael, decideix buscar una família que el pugui cuidar quan ell ja no hi sigui.
'Cerca de ti'
Sis dies corrents
En la primera sessió del mes de març es projectarà Sis dies corrents, de Neus Ballús (2020). Aquesta producció catalana va rebre diverses nominacions als Premis Gaudí. El film explica una setmana en la vida d'en Valero, en Moha i en Pep, treballadors d'una petita empresa de fontaneria i electricitat als afores de Barcelona. La pel·lícula se centra en la relació que s'estableix entre els treballadors i els seus clients.
'Sis dies corrents'
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.