El Cerdanyola FC suma un punt més davant el Mollerussa

Els de Santi Álvarez han sumat un punt en un partit on el marcador no s'ha mogut del 0-0 en els 95 minuts del matx

Aquest diumenge a la tarda, el primer equip masculí del Cerdanyola FC ha jugat el seu quart partit d'aquesta temporada i el segon com a locals. Els homes de Santi Álvarez han sortit a totes davant un rival, el Mollerussa, que no s'ho posaria gens fàcil.

La primera part ha estat de molts intents i oportunitats, però cap ha acabat entrant a porteria. En els primers compassos de partit, la pilota ha estat dividida. No ha estat fins el minut 26 quan el Sarda començava a dominar i a tenir més possessió de pilota. Començant així a generar perill. Jordi Solé rematava fora un servei de falta per part d'Àlex.

Al minut 36, el Sarda ha pogut materialitzar gràcies a Youssef que la pispava a mig camp i s'endinsava a l'àrea disparant fregant el pal. A pocs minuts pel descans, al minut 40, un nou xut dels cerdanyolencs podia haver estat gol en una jugada entre Toni i Youssef.

Segona part sense canvis al marcador

A la repressa, el Cerdanyola sortia en la cerca dels tres punts. Però semblava que avui la sort no anava gaire a favor seu. Al minut 63, una doble ocasió de Córner aniria fora. Fins al final, el Cerdanyola no abaixava el ritme i anava a la cerca del gol. Un gol que no ha acabat arribant.

"Els qui ens mereixiem guanyar érem nosaltres. Hem estat bé defensivament, amb criteri i seguretat. Però en atac, el que hem generat, no som capaços i es qüestió de temps", ha comentat Santi Álvarez al final del partit. Álvarez ha confirmat que "la primera part no m'ha agradat, ja s'ho he fet saber a l'equip. En general l'equip no ha estat bé, hem entrat freds al partit i ens falta una mica d'agressivitat i de fluïdesa". A més, ha afegit que "a la segona part hem estat millor".