Catalunya es classifica per a la final després de guanyar a Itàlia i Portugal

La cerdanyolenca Gemma Solé dona la victòria a Catalunya davant la selecció italiana i Ona Castellví davant la portuguesa

La selecció catalana femenina s'ha classificat per a la final després de guanyar a Itàlia i a Portugal per 1-0 en la segona jornada de la GoldenCat. Aquest divendres, Catalunya va jugar dos partits, els quals va aconseguir sumar dues victòries. Amb aquest resultat, les catalanes han aconseguit fer un pas molt important en aquesta competició: situar-se entre els dos primers del grup i classificar-se per a la final de diumenge.

Al matí, les catalanes van aconseguir fert-se amb el partit acabant amb les italianes (0-1) gràcies al gol que Gemma Solé va marcar de penal en el minut cinc de partit. Poc després la cerdanyolenca va rebre una targeta blava. Tot i que les italianes van tenir l'oportunitat de marcar degut a una falta directe, no van poder amb la portera catalana. A la repressa, el marcador no es va moure i la selecció catalana femenina va sumar així la segona victòria consecutiva després de guanyar dijous a França.

A la tarda les catalanes es van enfrontar a Portugal (1-0) imposant-se amb un gol d’Ona Castellví a nou minuts del final amb un xut llunyà. La primera part va estar ajustada i tots dos equips van tenir diverses oportunitat però les catalanes van tenir les més clares i van enviar una bola al pal. A la repressa, Portugal va anar més a l’atac i la portera Anna Salvat va aconseguir fer molt bones aturades.

La selecció catalana masculina s'imposa a Portugal per 7 a 6

Per tancar el segon dia de la competició, la Selecció Catalana masculina es va enfrontar a Portugal aconseguint omplir el pavelló Can Xarau i gaudir d’un enfrontament ben apassionant. Catalunya es va imposar per 7 a 6 als portuguessos gràcies als gols de Roc Pujadas, Sergi Llorca, Sergio Miras, Eduardo Lamas i Ferran Font. Amb aquesta victòria, Catalunya reforça el seu camí per ser a la final de la GoldenCat 2024