El Cerdanyola FC de futbol sala celebrant un gol contra Les Corts. FOTO: Marc Mata

Esports

Remuntada èpica del Cerdanyola de futbol sala en el debut a la lliga

Els de Santi Lara van remuntar un 2-4 en contra per acabar guanyant 5-4 contra Les Corts

El Cerdanyola Futbol Club de futbol sala comença la lliga amb èpica i tres punts al sac, en un Guiera que va tornar a ser clau perquè els verds suméssin la primera victòria de la temporada en el debut a la lliga contra Les Corts. Una gran segona meitat dels vallesans va suposar la remuntada: del 2-4 al 5-4 final.

Les Corts s'avança

El partit no va començar com segurament volien els cerdanyolencs. Ja al minut 2', David Parcet feia el primer gol pels visitants. Però el Cerdanyola no es va adormir i quatre minuts més tard reaccionava mitjançant una diana de Guillermo Sánchez.

Quan semblava que amb el gol de l'empat els locals podien agafar les regnes del partit, dos gols seguits dels barcelonins al minut 8' (Blasco i Lacambra) queien com dos gerros d'aigua freda al Municipal de Guiera.

Just abans que d'acabar la primera meitat, Sergi Amores escurçava distàncies sobre la botzina i els de Santi Lara marxaven al descans només un gol per sota (2-3).

Héctor Albadalejo (mig) va ser l'autor de dos gols. FOTO: Marc Mata

El Cerdanyola reacciona

El descans va ser un bàlsam pels cerdanyolencs, que van sortir amb les piles renovades a la segona meitat. Ni el gol visitant de David Parcet (2-4) just començar, va frenar als verds en la seva missió de sumar els primers tres punts a casa.

Héctor Albadalejo, qui finalment segueix al Cerdanyola quan s'havia anunciat la seva marxa a principi d'estiu, es posava un cop més la capa d'heroi i amb el seu gol (3-4) iniciava la remuntada local.

El Cerdanyola no va parar d'intentar-ho i als últims cinc minuts va arribar el premi. Jorge Pérez va aconseguir l'empat en el 35' i Albadalejo donava la victòria amb un gol al minut 38' (5-4).