Empat del CH Cerdanyola a casa. FOTO: Cedida

Esports

El Club Handbol Cerdanyola empata contra el líder i segueix invicte

El sènior femení remonta i guanya el seu partit per la mínima

El Nuroil Club Handbol Cerdanyola manté la condició d'invicte després de l'empat (27-27) contra el líder de la lliga, el Club Handbol Laietà. Tot i que els cerdanyolencs van dominar bona part del partit, anant gairebé sempre amb un o dos gols per sobre del rival, als últims minuts el Laietà va aconseguir igualar el partit.

Amb l'empat a 27, el Cerdanyola va tenir un últim atac per a emportar-se la victòria, però no va ser així.

Remuntada i victòria del femení

Per la seva banda, el Procer Club Handbol Cerdanyola va emportar-se un partitt important contra el Cub Handbol Montgrí (23-22), després d'anar cinc gols per sota. Tot i el bon inici de partit de les cerdanyolenques, el matx va arribar a la mitja part amb un igualat 11-12.

Però en començar la segona part les vallesanes van acusar una baixada d'efectivitat, que ha aprofitat el rival per situar-se 14-19. Gràcies a una espectacular remuntada de les locals al final, al final la victòria es va quedar a Guiera.