La plantilla del Cerdanyola FC celebrant la primera victòria de la temporada. FOTO: Cerdanyola FC

Esports

El Cerdanyola FC aconsegueix la primera victòria de la temporada

Els de Santi Álvarez van fer un partit molt seriós i van doblegar al Peralada amb un contundent 0-3

L'ansiada primera victòria del Cerdanyola Futbol Club ha tardat, però ja ha arribat. Els cerdanyolencs han aconseguit els primers tres punts en derrotar a la jornada 5 al Peralada (0-3) en un partit molt seriós de tot l'equip.

El partit va començar amb domini local i amb una doble ocasió pels empordanesos, que hauria pogut suposar el primer gol al minut 25, però que entre la defensa i el porter Víctor van evitar sota pals. A partir d'aquesta acció, els homes de Sant Álvarez cada cop s'anaven sentint més còmodes sobre el terreny de joc i se sobreposarien al mal inici de partit.

Tot va canviar quan a pocs minuts per arribar al descans, l'àrbitre ensenyava la vermella directe a Alejandro Mejía (Peralada), per una acció sense pilota amb Alex Fernández, i deixava al Peralada amb un home menys. Precisament, Fernández faria el primer del Cerdanyola al 45' de la primera part per marxar als vestidors amb una aventatge mínima al marcador (0-1).

Segona part de domini visitant

A la segona part, el Cerdanyola va aprofitar l'aventatge de tenir un jugador més i va ser el dominador absolut del partit. Només arrencar els segons 45 minuts, un altre cop Álex Fernández tornava a tenir una acció per a eixamplar les diferències. Però el segon gol vallesà arribaria al 53' amb un cop de cap de Javi López

Els següents minuts serien d'atac constant dels cerdanyolencs, que vivia els seus millors moments del partit, davant la impotència del Peralada. El tercer i definitiu gol arribaria al 89', després d'un xut creuat d'Otman, que acabava d'entrat al verd.

Amb aquests tres punts el Cerdanyola agafa aire i s'apropa als llocs de permanència. Ara mateix és 15è amb 5 punts, els mateixos que el Mollerussa, qui marca la salvació.