El Tast de Cuina Mediterrània continua creixent: 19 restaurants participaran a la 6a edició
Des del divendres 27 fins al diumenge 29 de setembre, la restauració de Cerdanyola sortirà al carrer amb actuacions musicals i tallers per a tothom
El Tast de Cuina Mediterrània no para de créixer. Aquest cop, a més a més, ho farà en solitari: no coincidirà amb el Festival Internacional de Blues. Tot i això, s'espera que centenars de persones passin per la plaça Abat Oliba i el Passeig Cordelles per a degustar els plats que oferiran els 19 restaurants que participaran en aquesta sisena edició. El Tast arrencarà divendres 27 de setembre fins al diumenge 29 i comptarà amb diverses actuacions musicals i tallers per a tota la família.
Més restaurants i més espai
La participació enguany serà lleugerament major a la de la passada edició. Entre divendres, dissabte i diumenge, un total de 19 restaurants oferiran els seus plats als visitants del Tast. Dos establiments més que l'any passat.
És per això, que s'ampliarà l'espai del passeig Cordelles "per tal de millorar la circulació de persones dins del recinte i evitar aglomeracions", ha comentat el president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental, Antonio Castro. Com l'any passat, també es tornarà a tallar el trànsit de vehicles al passeig Cordelles en l'horari del Tast.
Tot plegat, arrencarà divendres 28 de setembre de 20h d 23h. Dissabte es repetirà el mateix horari i diumenge hi haurà dues franges horàries: d'11h a 15.30h i de 17.30h a 19h. El funcionament serà el mateix que en les darreres edicions, és a dir, "caldrà comprar els tiquets a les taquilles, per tal d'agilitzar les cues". Els preus seran també els de la passada edició: 3, 4 i 5 euros pels plats i 2 euros per les begudes.
En la roda de premsa d'aquest dijous, l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha assenyalat que "es tracta d'una activitat ja consolidada a la ciutat i al territori". De fet, "s'espera que vingui gent de tota la comarca", ha afegit Antonio Castro. El batlle ha fet èmfasi en la voluntat de l'Ajuntament d'oferir "una oferta d'oci que sigui transversal".
Presentació del VI Tast de Cuina Mediterrània. FOTO: Guillem Barrera
Sense el Blues, però amb música igualment
La sisena edició del Tast de Cuina Mediterrània no coincidirà amb el primer cap de setmana del Festival Internacional de Blues, que començarà el 4 d'octubre, com sí ho havia fet els darrers anys.
Segons ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, "l'explicació és per un tema d'infraestructura". El Festival de Blues estrenarà enguany un nou escenari: la carpa de circ del Parc Xarau, la qual "no era compatible amb el Tast", ha puntualitzat Padilla.
Quins restaurants hi participen?
Divendres i dissabte: Autèntic Cerdanyola, Bar Alaska, Bodega Oddvar, Braseria Al Punto, Ca l'Enric, Chocoletters, Dulce Terapia, El Racó de la Plaça, Frankfurt Hessen, Geta Taberna, Informal, La Encantadora, La Galindeta, Restaurant Els Cargols, Restaurant Los Abetos, Toca Taco.
Diumenge: Autèntic Cerdanyola, Bar Alaska, Bodega Oddvar, Braseria Al Punto, Ca l'Enric, Capicua Restaurant, Chocoletters, Dulce Terapia, El Racó de la Plaça, Frankfurt Hessen, Geta Taberna, La Pizarrita de Juanlu, Tempo di Vino i Toca Taco.
Programació d'activitats
Divendres 27
20h a 23h: Degustació de Cuina Mediterrània
20h: Actuació del Tast: DJ Lola Bike
Dissabte 28
20h a 23h: Degustació de Cuina Mediterrània
21h: Actuació del Tast: Sweet Little Swing
Diumenge 29
11h a 15.30h: Vermut del Tast
11.30h a 13h: Taller familiar: Color i Sabor
12h: Actuació del Vermut: Jukebox
17h a 20h: Berenar del Tast
17.30h a 19h: Taller familiar: Tomàquet que no és tomàquet
18h: Actuació del Berenar: 2MenVoices
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
Veure Comentaris