Formatge feta marinat amb ximixurri casolà

RECEPTA

Formatge feta marinat amb ximixurri casolà

 

 

INGREDIENTS

  

1 manat gran de julivert de fulla plana (tiges tallada)

  

1/2 manat de coriandre fresc (opcional)

  

4-6 grans d'all (segons el gust)

  

3 cullerades de ceba (finament picada)

  

El suc d'1 llimona

  

1 culleradeta de sal en escames

  

1/2 culleradeta d'orenga seca

  

1/2 – 1 culleradeta de xili al gust

  

1/2 culleradeta de pebre negre recentment mòlt

  

1 tassa d'oli d'oliva verge extra

  

1 paquet de formatge feta

  

  

  

PREPARACIÓ

  

Tallar una mica el julivert i el coriandre fresc perquè es barregi tot millor en el processador d'aliments. Col·locar l'all, el julivert i el coriandre (si vols donar-li un toc especial), en la màquina i picar-ho tot junt.

  

A continuació, agregar la resta dels ingredients i afegir a poc a poc l'oli sense deixar de remoure fins que s'hagi barrejat tot. Salar al gust.

  

Això és tot! Si vols un gust predominant de julivert fresc, servir-la immediatament o col·locar en la nevera durant la nit perquè els sabors es barregin bé.

  

Recordar de treure de la nevera almenys mitjana hora abans d'utilitzar.

  

Treure el feta del paquet i tallar-ho en galledes petites.

  

Col·locar en un recipient de plàstic i abocar damunt la salsa chimichurri fins que el formatge estigui ben cobert.

  

Tapar i deixar marinar unes hores

 

Veure Comentaris