RECEPTA
Formatge feta marinat amb ximixurri casolà
INGREDIENTS
1 manat gran de julivert de fulla plana (tiges tallada)
1/2 manat de coriandre fresc (opcional)
4-6 grans d'all (segons el gust)
3 cullerades de ceba (finament picada)
El suc d'1 llimona
1 culleradeta de sal en escames
1/2 culleradeta d'orenga seca
1/2 – 1 culleradeta de xili al gust
1/2 culleradeta de pebre negre recentment mòlt
1 tassa d'oli d'oliva verge extra
1 paquet de formatge feta
PREPARACIÓ
Tallar una mica el julivert i el coriandre fresc perquè es barregi tot millor en el processador d'aliments. Col·locar l'all, el julivert i el coriandre (si vols donar-li un toc especial), en la màquina i picar-ho tot junt.
A continuació, agregar la resta dels ingredients i afegir a poc a poc l'oli sense deixar de remoure fins que s'hagi barrejat tot. Salar al gust.
Això és tot! Si vols un gust predominant de julivert fresc, servir-la immediatament o col·locar en la nevera durant la nit perquè els sabors es barregin bé.
Recordar de treure de la nevera almenys mitjana hora abans d'utilitzar.
Treure el feta del paquet i tallar-ho en galledes petites.
Col·locar en un recipient de plàstic i abocar damunt la salsa chimichurri fins que el formatge estigui ben cobert.
Tapar i deixar marinar unes hores
Veure Comentaris