50 anys de l'Escola Les Fontetes
L'escola Les Fontetes celebra el retrobament més especial en els seus 50 anys de vida
L'acte va comptar amb la presència de la directora i exdirectors del centre, l'alcalde i el regidor d'Educació
Retrobaments, abraçades, records i moltes anècdotes. La tarda del diumenge 22 d’abril l’Escola Les Fontetes va viure una de les jornades més emotives des que va obrir les seves portes fa cinquanta anys.
L’acte de celebració del cinquantè aniversari, que va tindre lloc al pati de l’escola, va aplegar a professors, exprofessors, alumnes i exalumnes del centre. Precisament alguns d’aquests exalumnes, ara són els pares i les mares que acompanyen els seus fills i filles a l’escola. Coses de fer cinquanta anys.
La jornada començava amb els parlaments de la directora del centre i alguns dels exdirectors, que amb les seves paraules van posar el toc emotiu a la celebració, si és que ja no era prou emotiu tot plegat. Esperança Sanz, actual directora, va voler agrair a totes les persones que any rere any han format part de l’escola, tenint un reconeixement especial per a l’Associació de Famílies d’Alumnes que “sempre han vetllat per a un bon clima de convivència”.
El que havia sigut director del centre del 2003 al 2011, Josep Garcia Pérez, va comentar que “Les Fontetes no només és l’escola del barri, sinó que també és una comunitat educativa i de convivència, arrelada al seu territori i connectada al món” i es va mostrar orgullós d’haver-ne format part. I José Pedro Fernández, exdirector del 1985 al 2003 i una de les persones que més va lluitar pel reconeixement de Les Fontetes, va afegir que “l’escola és un conjunt d’històries de les persones que hi ha participat” i recordava, visiblement emocionat, els i les mestres que ja no hi són.
La celebració també va comptar amb la presència de l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, qui va felicitar a tota la gent que ha treballat i ha format part de l’escola durant tots aquests anys, i del regidor d’Educació, David González, qui va posar en valor els projectes innovadors de l’escola que “fan enriquir el conjunt de la comunitat educativa”. També va recordar que “la funció de l’escola pública és la de lluitar per a la igualtat d’oportunitats”.
A continuació els assistents van poder gaudir d’una actuació de ball de bastons per part de l’alumnat de Cicle Superior, de l’actuació de Batúcamela i de tallers infantils a càrrec de les monitores del Casal d’Infants de l’escola. Així va finalitzar una jornada en què els retrobaments van ser el més destacat i on els exalumnes van poder veure l’exposició de fotografies antigues i escriure el seu record en un llibre en blanc.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
Veure Comentaris