Sortida de la Cursa Solidària de la UAB per la Marató de TV3 de 2018

Societat

Arriba la Cursa solidària de la UAB per La Marató amb un nou format

Del 7 de desembre al 7 de febrer, cadascú des d’allà on vulgui podrà fer exercici físic, al seu ritme, i alhora aportar donacions per a La Marató

La 9a edició de la Cursa solidària que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), conjuntament amb l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a La Marató de TV3 s’ha transformat i es farà en un format diferent a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Enguany, del 7 de desembre al 7 de febrer cadascú des d’allà on vulgui podrà fer exercici físic, al seu ritme, i alhora aportar donacions per a La Marató. Es podrà participar en la cursa i caminada de 10 Km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda, així com als reptes i modalitats que es plantegi cada un, sigui de manera individual o col·lectiva.

Com hi participo?

A través d'una aplicació, els atletes triaran la seva cursa i s'aniran sumant quilòmetres solidaris i donacions. Les curses es podran fer des de qualsevol indret marcant reptes col·lectius i individuals.

Així, a partir del dilluns 7 de desembre es disposarà d'una aplicació dels Amics de la UAB, que es podrà descarregar al mòbil, on es poden registrar els reptes, els quilòmetres solidaris recorreguts entrenant i duent a terme els reptes. Es podran fer les donacions a partir de 1€ a la mateixa aplicació i al web de la cursa.

En aquesta edició, a més, se sumaran el compromís i els "esforços" dels instituts i les escoles de Cerdanyola del Vallès i dels col·lectius i entitats de la UAB i de la ciutat que vulguin afegir reptes propis. També es recolliran fotos i vídeos per fer un mosaic de tots els i les participants a la mateixa aplicació i al web de la cursa.

 

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola volen transmetre un missatge d'agraïment a totes aquelles persones que des de l'àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre d'altres, estan al capdavant de la gestió de la primera línia de l'emergència pel coronavirus en tots els seus vessants.

A més, la UAB desenvolupa importants recerques per lluitar contra la Covid-19 i "és vital conscienciar la societat i la comunitat que gestiona les polítiques públiques de la necessitat de cooperar i d’obtenir recursos per investigar el coronavirus SARS-CoV-2." 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Veure Comentaris