Laura Grau recull els reconeixements de l'AMIC al TOT Cerdanyola.

Societat

L'AMIC reconeix la tasca informativa en català del TOT en el seu 35è aniversari

L'AMIC ha celebrat la seva 25à assemblea amb 508 mitjans associats

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) ha reconegut la tasca informativa en català del TOT Cerdanyola en el 35è aniversari de la revista, i en el 5è del diari digital totcerdanyola.cat. El reconeixement es va fer en el marc de la 25a assemblea de l'associació, que compta amb 508 mitjans associats.

Més info: Actuacions, premis i berenar de franc en la festa popular dels 35 anys del TOT

El Teatre Auditori Sant Cugat va ser l'espai encarregat d'acollir, el 8 de juliol de 2022, la 25a Assemblea general ordinària de l'AMIC. Dos-cents associats van assistir a la trobada anual que realitza l'Associació, per fer balanç del darrer any, explicar els nous objectius i debatre els reptes de futur.

Durant l'acte, l'Associació va fer entrega de diplomes per commemorar a aquells mitjans que han complert anys rellevants enguany. El TOT Cerdanyola ha rebut dos reconeixements que posen en valor la seva tasca informativa en català: pels 35 anys de la revista en paper i pels 5 anys de vida de la versió digital. La director del TOT, Laura Grau, va recollir els diplomes. 

També van rebre reconeixements els mitjans Catalunya m'agrada -mitjà del grup Totmedia-, La Fura, La Veu de l'Anoia, Revista Groc, Reclam Cerdanya, La Guia de Reus, iSabadell, Catalunya Plural, La Revista de Ripollet, València Extra, Diari Millars, Canal Baix Calafell, OD Catalunya, Junior Report, Setmanari i Territoris.

El futur dels mitjans

El president de l'AMIC, Ramon Grau, va inaugurar l'assemblea destacant que "l'AMIC és un referent en tot l'espai comunicatiu català. Som una entitat que facilita la vida als mitjans associats en l'elaboració de continguts, donem resposta a les seves necessitats i posem en valor la premsa de proximitat davant de la societat".

Durant l'acte, s'han mostrat els objectius de treball del pròxim any. Grau explica que "l'aposta de l'AMIC per als pròxims anys és per més innovació i recerca, on destaca el projecte "La Masia del nou talent" on se seleccionaran joves emprenedors en l'àmbit de la comunicació digital en les diverses plataformes, per formar-los en el que és la premsa de proximitat i becar-los perquè treballin en un dels nostres mitjans".

El 2021 i 2022 també han sigut dos anys rellevants amb diverses campanyes a destacar. Per un costat, des de l'AMIC s'ha impulsat la campanya "Comerç de proximitat, un veí de confiança" amb l'objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei de proximitat. Per l'altre, també es va donar suport a la campanya del "Gran recapte d'aliments"; a "La Marató 2021" i "Crit per les dones afganeses".

Així mateix, el gener de 2022, l'AMIC va publicar un manifest, en el qual mostrava la preocupació de tot el sector per l'increment desorbitat dels preus de les matèries primeres, especialment del paper.

A més a més, durant la jornada han assistit Oriol Duran i Torres, secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya; Jofre Llombart, secretari de Difusió de la Generalitat de Catalunya; Xavier Fornells, secretari d'Estratègia, Informació i Coordinació Territorial de la Generalitat de Catalunya; Rosa Romà, presidenta del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; Elena Vila, tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; Sílvia González, cap de comunicació de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; Genís Roca, president de la Fundació .cat; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Iu Forn, director de l'ACN, entre d'altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Veure Comentaris