Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola: "Hem ofert a la ciutat una estabilitat política que no tenia"
Entrevista a l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón
L'alcalde Carlos Cordón (PSC) està al capdavant del govern de l'Ajuntament de Cerdanyola des del juny de 2019. Quan falten dos mesos per les pròximes eleccions municipals, que se celebren el 28 de maig, el TOT Cerdanyola entrevista l'alcalde per fer balanç del mandat.
Queda poc perquè acabi aquest mandat. S'han complert tots els objectius que tenien?
Segur que no, però s'han complert d'altres que no teníem pensats de complir. Aquest govern era la primera vegada que arribava a l'administració pública i fins que no hi arribes, no saps ben bé què t'hi trobaràs. Moltes coses previstes les hem fet, també hem fet coses que no teníem pensat fer, i potser altres s'han quedat. Però a nivell general, teníem molt clar que ens posaríem amb temes com la neteja i el manteniment de l'espai públic. És un tema recurrent, del qual sempre hi ha queixes i sempre es pot millorar. També la posada en marxa de la marca de ciutat Cerdanyola Ciutat del Coneixement. És el projecte que portàvem per atraure inversions i per generar sentiment de pertinença. I també hem fet inversions com la millora dels barris amb equipaments esportius i equipaments de tota mena. Però sobretot, una cosa que teníem molt clara, i que crec que hem aconseguit, és estar al costat de la gent i escoltar tothom. És a dir, ser el màxim d'accessibles possible perquè tothom pogués parlar amb el govern o amb l'alcalde. És cert que, a vegades, no hem pogut donar la resposta que ens hauria agradat o no hem pogut arribar a les solucions amb la rapidesa que ens hauria agradat, però la majoria de vegades hem donat una resposta ràpida. Crec que aquest tracte directe entre jo mateix i la gent és de les coses més importants que he pogut fer.
Quina ha estat la principal acció de govern?
Oferir a la ciutat una estabilitat política que no tenia. Això és molt important perquè ens ha permès tirar endavant moltes coses i afrontar pandèmies, conseqüències de guerres i el dia a dia. També permet poder prendre decisions importants a l'Ajuntament, on calia prendre-les al principi per millorar el funcionament. Diria que hem posat les bases sòlides del futur de Cerdanyola. Els grans projectes començaran a veure la llum aviat. Si continuem en el següent mandat, moltes coses que hem treballat es començaran a veure de veritat. Més enllà de projectes com el desenvolupament del Parc de l'Alba, que és el gran projecte de ciutat, o el projecte de la carretera de Barcelona o la millora d'equipaments esportius. Crec que hem aconseguit trobar l'estabilitat que la ciutat necessitava des de fa molts anys.
El millorable funcionament del consistori ha estat un tema recurrent durant els últims mandats. S'han resolt els problemes?
Segurament no s'han resolt tots, però la prova que s'ha caminat molt cap a les solucions és que fa molt que no es parla tant com es parlava abans. En el mandat anterior era el debat de cada ple. Però al final, els plens els seguim nosaltres i la gent no se n'assabenta de si funciona l'Ajuntament bé o malament. Només veu si la ciutat funciona i això sempre es culpa de l'Ajuntament i del govern en qüestió. La gent pateix les conseqüències d'un mal funcionament. L'Ajuntament té molt potencial i un equip molt potent, però té molt marge de millora. Nosaltres estem treballant perquè aquest marge de millora cada vegada sigui menor.
Carlos Cordón: "El millor regal que la política pot donar als seus ciutadans és que els seus representants públics es posin d'acord"
Durant aquest mandat han trobat consens especialment amb Ciutadans, En comú Podem i Junts. Com valora aquestes complicitats?
Crec que és fabulós i meravellós. El millor regal que la política pot donar als seus ciutadans és que els seus representants públics es posin d'acord. Sobretot quan venim d'èpoques de trinxeres i de posicionaments enfrontats. Això ho he tingut clar sempre. Això s'aplica especialment al terreny municipal, on som l'administració més propera. Aquí no és tant la ideologia sinó el dia a dia, els projectes de ciutat i ser al costat de la gent. Crec que els 25 regidors i regidores de l'Ajuntament tenim molt més en comú que diferències. Una de les meves obsessions al principi era començar de zero, i així ho vaig transmetre als grups municipals. Aquí estàvem acostumats que amb segons qui no ens podia parlar. Nosaltres ho patíem molt. El mandat passat va ser la prova de quins errors no es poden cometre. En aquest sentit, crec que hem sabut trobar mecanismes de col·laboració amb altres partits polítics, i això és la riquesa de la política. Tot i que alguns ho han volgut vendre com la debilitat d'altres grups. Els grups que han pactat amb el govern han demostrat fortaleses importants, i crec que ho han de fer valer en aquesta campanya. I nosaltres també, perquè al final hem estat capaços de tirar endavant els punts que hem portat al Ple amb molta feina, perquè ningú han regalat res. He d'agrair a tots aquests grups que han treballat amb nosaltres. I a la resta els hi diria que continuem oberts a treballar plegats.
En canvi, no ha trobat complicitats amb altres partits de l'esquerra com ERC o Guanyem. Per què?
Ens hem trobat alguna vegada, però no de forma recurrent. Al final hem anat treballant amb qui creiem que podíem arribar a més consensos. Segurament, les herències del mandat anterior han influït. També influeix el caràcter de cadascú i t'acabes entenent més o menys amb les persones segons la personalitat de cadascú. I en aquest cas ha estat més difícil per a nosaltres, però ho seguirem intentant.
Parlant de l'acció de govern i dels consensos, un dels temes destacats que s'han aprovat és el canvi a gestió directa de les escoles bressol municipals. Obre la porta a fer aquest mateix pas amb altres àmbits de la ciutat?
Quant a la gestió de serveis públics, mai ens hem tancat a parlar de res. És a dir, no hem dit mai que la gestió ha de ser d'una forma o d'una altra de forma categòrica o per ideologia. Sempre hem defensat la millor gestió possible. Quan vam arribar, teníem sobre la taula una empresa municipal -Cerdanyola Promocions- que també tenia molt marge de millora i havíem de decidir entre tancar-la o potenciar-la, i vam decidir potenciar-la. Tenia molt pocs serveis i una delegació important és dedicar-hi les escoles bressol municipals. Fruit de diferents pactes amb En Comú Podem, vam arribar a la reinternalització de les escoles bressol municipals, que ja eren un servei públic, però eren gestionades per un tercer. Ara estem en una nova etapa. Fa un any sobraven places per tot arreu, i en aquest curs faltaven places i hi havia llista d'espera. Estem treballant noves idees per poder tenir encara més capacitat i poder atendre totes aquestes demandes. La gratuïtat de l'I-2 també ha afectat en aquest sentit, i és positiu, però al final els ajuntaments sempre són els que han d'afrontar les conseqüències de tot aquest tipus de decisions, però nosaltres seguirem treballant perquè sigui la millor gestió possible i que les escoles de la ciutat funcionin tan bé com fins ara.
Carlos Cordón: "La reurbanització de Santa Teresa complementarà amb l'actuació a Can Altimira, on les obres també comencen aquests dies, i amb actuacions que ja s'han fet al Pla de les Alzines, al Mercat de Fontetes, i amb accions a la carretera Barcelona"
Un dels temes pendents és la reurbanització de la zona de Santa Teresa. En quin punt està?
Aquests dies han de començar uns enderrocaments que falten al voltant de l'estació. Tot s'ha allargat molt per un tema de permisos que no tenen a veure amb l'Ajuntament i que afecten altres administracions com l'Agència Catalana de l'Aigua o Adif. A mi és una de les coses que més trist m'ha posat en aquest mandat, perquè és un dels temes que vam aprovar només arribar a l'Ajuntament, la tardor del 2019. Som a la primavera del 2023 i encara no han començat les obres. Em sap greu pels veïns. És un dels temes amb els quals he estat més a sobre cada setmana, però no hem pogut fer res més per accelerar-ho. Ara, per fi, començarà la dignificació d'un espai que ha estat d'una forma que a mi no m'agrada, però el resultat d'aquesta actuació serà magnífic i serà fantàstic per a tota aquella zona. Es complementarà amb l'actuació a Can Altimira, on les obres també comencen aquests dies, i amb actuacions que ja s'han fet al Pla de les Alzines, al Mercat de Fontetes, i amb accions a la carretera Barcelona. Aquí passaran moltes coses en els pròxims mesos i anys, i això ens ajudarà que aquella zona sigui fantàstica i no el que ha estat en els darrers anys.
Carlos Cordón: "A Ca n'Altimira només quedarà visible la masia i s'eliminarà tot l'entorn"
Què passarà amb Ca n'Altimira i amb el projecte de Cívic Lab?
Per fi comencen les obres i en aquest projecte anem acompanyats per partners importants com la UAB. Ara comencen les obres de l'entorn de Ca n'Atimira, des de l'avinguda Catalunya fins al passeig del Pont i entre l'avinguda Primavera i el Casal de Joves. Tot això canviarà i es convertirà en un espai més dignificat i actualitzat. Deixarà de ser el què és ara mateix amb espais foscos i demés. Només quedarà visible la masia i s'eliminarà tot l'entorn. Es converteix en un espai completament nou. I un cop es facin aquestes obres, es farà l'adequació de l'edifici per acollir aquest Cívic Lab, que serà l'espai de la Ciutat del Coneixement. El projecte de Ciutat del Coneixement, que ara mateix només es pot explicar amb paraules i amb projectes que encara no són tangibles, tindrà un nou servei municipal per a tota la ciutadania que representarà el que significa la marca de ciutat. Es produiran polítiques públiques a partir de la participació de la ciutadania, on es veurà perfectament quina ciutat som, i on es poden fer experiències, tallers, activitats, xerrades, etc. Serà l'edifici de la Ciutat del coneixement.
La marca de Ciutat del Coneixement ha arribat com desitjaven a la gent?
Jo crec que sí. Aquestes són les feines que s'han de mantenir en el temps. Perquè no canvies la percepció de la gent d'un dia per l'altre. Què volíem aconseguir amb aquest tema? En primer lloc, posar en relleu totes les potencialitats que tenim a la ciutat i que no té gairebé ningú al nostre entorn: UAB, Parc Tecnològic, Sincrotró i altres centres de recerca. Tot vinculat a un espai de creixement de la ciutat que ha d'anar també en aquesta línia del coneixement. Per tant, l'objectiu és que totes aquestes potencialitats ens ajudin a posar Cerdanyola en el mapa i que això comporti l'arribada d'inversions a la ciutat. Ja tenim l'exemple amb empreses que s'estan situant al Parc de l'Alba. Aquestes noves inversions i oportunitats han de revertir en millor qualitat de vida de la gent. Si venen més inversions, tenim més diners per poder fer més accions a la ciutat. Però, per una altra banda, volem potenciar el sentiment de pertinença. És a dir, l'orgull de ser de Cerdanyola. Volem que la gent de la ciutat senti seves totes aquestes potencialitats.
Carlos Cordón: "Amb l'habitatge al Parc de l'Alba, on la meitat serà de protecció oficial, aconseguim que la ciutat per fi tingui l'oferta que sempre ha necessitat per poder donar resposta al seu jovent i no expulsar-lo"
Un altre dels pilars del seu programa electoral era el Parc de l'Alba, antic Centre Direccional. Què aportarà a la ciutat?
És el gran projecte de Cerdanyola, però diria que també és el gran projecte de Catalunya. La feina conjunta que estem fent entre Generalitat i Ajuntament demostra com és d'important treballar entre administracions per poder tirar projectes endavant. El Parc de l'Alba ens ha d'ajudar a atraure inversió, talent i oportunitats dins de l'economia del coneixement. Per tant, es tracta de passar d'un model històric de ciutat de fàbriques i de contaminants, a un altre tipus de model totalment sostenible relacionat amb la tecnologia i la innovació. I en això tenim la ciutat preparada perquè així sigui, i ja està sent així. Per una altra banda, portarà nous espais públics que ajudin a donar resposta a necessitats que la ciutat encara té. I, per fi, es dona resposta al tema de l'habitatge a la ciutat. Cerdanyola no ha tingut mai l'oportunitat de créixer i què ha passat? Doncs que és una ciutat que cada dia rep 30.000 persones per la universitat, no ha tingut oferta d'habitatge i la demanda ha anat creixent. Tot això ha fet que els lloguers i el preu de compra pugin i que estiguem expulsant històricament a la nostra gent jove. Els meus amics no viuen a Cerdanyola i s'han traslladat a Sabadell o Terrassa perquè aquí la poca oferta que hi havia era molt cara. Amb l'habitatge al Parc de l'Alba, on la meitat serà de protecció oficial, aconseguim que la ciutat per fi tingui l'oferta que sempre ha necessitat per poder donar resposta al seu jovent i no expulsar-lo. També serà una part de la ciutat adaptada als temps actuals, envoltada d'espais verds, al costat de Collserola i de les infraestructures viàries i ferroviàries més importants. És una oportunitat que feia molts i molts anys que Cerdanyola estava esperant.
Li preocupa el contenciós que han presentat set partits i entitats contra aspectes d'habitatge i la gestió dels abocadors?
Els contenciosos els respecto. No és el primer. Per tant, quan arribi la sentència de tot això, ja ho veurem. Però al projecte hi ha la Generalitat de Catalunya, on governa un dels partits que ha interposat el contenciós. Potser haurien de posar-se d'acord amb el que defensen a Catalunya i el que defensen a la resta del territori. Conjuntament amb la Generalitat, a través de l'Incasòl, formem el Consorci del Parc de l'Alba i tots dos tenim la voluntat de desenvolupar un dels projectes estratègics més importants de Catalunya. Això estem explicant quan anem fora de Cerdanyola. Fa una setmana, el projecte del Parc de l'Alba estava nominat a un premi amb projectes de Frankfurt, Madrid i Gabón. S'estan fent passes rellevants perquè estem tenint una mirada a llarg termini i posant la ciutat al mapa internacional. Potser hi ha gent que té una mirada més a curt termini.
Com s'ha de preparar Cerdanyola per rebre els habitants que arribaran als edificis de Santa Teresa i al Parc de l'Alba?
Sobretot, s'ha de preparar a través de serveis públics. És a dir, si venen 200 famílies noves a Santa Teresa, serà fantàstic que la Generalitat aporti els serveis que necessita el CAP de Fontetes perquè torni a obrir les seves portes amb tots els serveis que tenia abans. Amb el Parc de l'Alba, ja estem en converses amb la Generalitat dient que això és una part de la ciutat que ha de créixer, i que, per tant, el CAP Serraparera, que és un CAP que dona servei a tota aquesta zona i Bellaterra, potser es col·lapsa i tindrem la necessitat d'un altre CAP a la ciutat. També cal parlar d'escoles bressol, escoles de primària i instituts. El projecte contempla espais d'equipaments públics i ens toca a nosaltres lluitar-los. A nivell esportiu, està prevista la pista d'atletisme en aquesta zona, que forma part del trasllat que ja estem projectant de la Zona Esportiva de Montflorit. Però els temes més importants són els d'educació i salut.
Carlos Cordón: "El Pla de Mobilitat és una de les assignatures pendents que esperem resoldre ben aviat"
I què passarà amb la mobilitat?
Hi ha coses previstes per la Generalitat, però ens toca lluitar per la mobilitat del Parc de l'Alba sense deixar enrere la resta de la ciutat. Hi ha coses previstes per la Generalitat, però nosaltres hem de lluitar per la mobilitat no només al Parc de l'Alba. Sempre he dit que Cerdanyola i altres municipis del Vallès Sud hem estat maltractats històricament respecte als temes de mobilitat. Sobretot si ens comparem amb Sant Cugat o municipis del Baix Llobregat. Els hi arriba el metro, tenen Ferrocarrils de la Generalitat i línies d'autobús més posades al dia. Nosaltres tenim la mateixa línia de Renfe que teníem fa 40 anys. Ens toca lluitar per millors línies d'autobús i pel Túnel d'Horta, que hauria de connectar aquesta part del Vallès amb Barcelona. Perquè en el futur haurem de parlar d'aquest tipus d'infraestructures. Estem treballant amb l'Àrea Metropolitana un nou conveni pel bus urbà, i seguirem collant la Generalitat perquè les línies interurbanes millorin. Tot això sense un Pla de Mobilitat. És una de les assignatures pendents que no va saber respondre el govern anterior ni tampoc l'actual. És una de les assignatures pendents que esperem resoldre ben aviat.
Carlos Cordón: "En la Zona de Baixes Emissions no només intervenen factors importants com la sostenibilitat, sinó també la situació social de la ciutat"
A tot això se suma la Zona de Baixes Emissions. Com ho han encarat?
Ho estem començant a treballar. És cert que les poblacions de 50.000 habitants ja tenim pressa per resoldre aquests temes, però estem en els debats previs de veure exactament com podem començar a pensar en aquesta Zona a Cerdanyola. Primer, tenint en compte la justícia social. No podem demanar a tothom que es compri un cotxe elèctric, per tant, no podem expulsar de la ciutat la gent que no tingui cotxe elèctric o capacitat per tenir-ho. Per tant, no només intervenen factors importants com la sostenibilitat, sinó també la situació social de la ciutat. En la mateixa línia va el nou sistema de recollida de residus. Tenim clar que volem un nou sistema que millori el reciclatge actual, però no en detriment de les famílies més desfavorides.
Com es troba el projecte del nou pavelló poliesportiu?
La primera reunió amb l'àrea metropolitana la vam tenir el juliol del 2019, el gran projecte que nosaltres vam plantejar era el pavelló amb la piscina. També ha trigat molt tot plegat. La pandèmia ha fet molt de mal a tots els processos administratius, però ens hauria agradat que hagués començat molt abans. Aquesta primavera està previst que comencin les obres. Començaran per l'aparcament, després el pavelló i continuaran amb la piscina. En paral·lel a la recuperació de les pistes de tenis i pàdel, que també s'ampliaran. Ha trigat molt, però a canvi tindrem una de les millors zones esportives de Catalunya quant a edificis sostenibles i adaptats als temps.
Hi ha entitats locals que afirmen que el govern no les ha tingut prou en compte. Un exemple són les queixes de Bambalina respecte al festival infantil impulsat per l'Ajuntament. Què en pensa?
Jo no m'atreveixo a parlar en nom de totes les entitats. Si una entitat diu que parla en nom de totes, és fantàstic, però jo no m'atreveixo. Soc un alcalde que està al costat de la gent, i m'és igual si és una entitat o no. Aquí intentem escoltar tothom. Però també tenim el nostre projecte polític i tenim idees que volem tirar endavant. I crec que no hem de demanar permís a ningú per fer-ho. Sempre que hi ha algun problema hem intentat posar solucions. A vegades han sortit millor, i altres pitjor. Però no hem anat mai en contra de ningú. Sempre hem escoltat totes les crítiques i les hem intentat incorporar al viatge i al camí. Que es digui que en aquests quatre anys no hem escoltat a segons qui... No vull entrar en això. Però si alguna cosa caracteritza aquest govern i aquest alcalde és que escoltem la gent i posem solucions sobre la taula a les coses que ens planteja aquesta gent. Jo no recordo cap govern anterior que dediqués tantes hores i tantes hores a escoltar la gent. Segur que a algú això no li agrada, però segons quines afirmacions em semblen molt injustes. Quin objectiu tenim? Oferir oci de qualitat, gratuït i familiar, cultural i relacionat amb la joventut i la infància, l'educació i l'esport. Ho hem fet amb la festa de l'aigua, el Festival de Literatura i Ciència, el Ball de Cerdanyola i ara amb el festival infantil. I aprenem de tot i si ens hem equivocat sempre demanem disculpes. No anem en contra de ningú i valorem la feina de totes les entitats de la ciutat. Sobretot en èpoques tan complicades com la pandèmia. Moltes han patit moltíssim i s'estan quedant pel camí. Com a Ajuntament hem d'estar sempre al seu costat. Això ha passat a dos mesos de les eleccions. Cadascú que tregui les seves conclusions.
Carlos Cordón sobre la candidatura del PSC a Bellaterra: "No és una qüestió d'anar contra cap opció política, sinó d'intentar oferir a la gent de Bellaterra la millor gestió a través d'una millor relació amb l'Ajuntament de Cerdanyola"
Què cal fer amb Bellaterra?
A Bellaterra cal la millor gestió possible. En aquest tema hem fet una evolució com a partit. Al principi vam ser l'únic partit en contra de la creació de l'EMD. Però durant els anys hem canviat de posició i ara, quan l'EMD ja suma tres mandats, creiem que cal apostar per la millor gestió possible. Per això també vam decidir presentar per primera vegada un candidat. No és una qüestió d'anar contra cap opció política, sinó d'intentar oferir a la gent de Bellaterra la millor gestió a través d'una millor relació amb l'Ajuntament de Cerdanyola. I que aquesta relació deixi de ser judicial i sigui només política per començar a fer més coses plegats. La relació amb l'EMD és bona, molt millor que el mandat passat. Però encara hi ha coses que no s'han solucionat que estan judicialitzades. Si som capaços de participar d'una millor gestió de l'EMD, nosaltres estarem molt satisfets.
Tornarà a ser candidat a les eleccions. Com ho afronta?
Amb molta normalitat. Tinc moltes ganes que arribi el 28 de maig perquè és la primera vegada que ens presentem a les eleccions amb una gestió a la motxilla. El 2019 potser la gent podia votar la novetat o el partit, però ara vota una gestió. També crec que tot el que podíem fer perquè la gent es decidís, ja ho hem fet. Ho afronto amb una certa tranquil·litat, però amb moltes ganes de saber exactament què pensa la gent de la nostra gestió. Si la gent no vol que seguim, tornarem a casa, no passa res. Però seria trist que no poguéssim tenir continuïtat per la ciutat. Perquè a aquesta ciutat li ha faltat continuïtat en projectes, siguin dels partits que siguin. Després del primer govern democràtic, cap govern ha tingut dos mandats seguits per poder tirar endavant el seu projecte. I això fa molt complicat que els projectes de ciutat tirin endavant. Qualsevol cosa que vols tirar endavant costa molt. I si cada quatre anys canvies, doncs costa encara més. Només ens hem de fixar en ciutats veïnes que porten més anys de continuïtat i d'estabilitat. Hi ha molta feina per fer i per això volem seguir. Amb més força, més il·lusió i amb un equip renovat.
Carlos Cordón: "Incorporar persones d'altres sensibilitats i partits a la candidatura és una bona manera d'intentar que encara més gent se senti representada amb allò que fem"
Van aprovar la llista electoral amb tres noms que tenen experiència com a regidors i regidores d'altres partits. Dues d'elles ho han estat aquest mandat amb Ciutadans i En comú Podem. Per què els suma a la candidatura?
Jo intento formar els millors equips possibles. A banda de l'estabilitat, també he parlat sempre de transversalitat. Això és el que volem aconseguir amb aquesta nova candidatura. Volem arribar encara més lluny. Vam intentar arribar molt lluny el 2019, i amb aquesta candidatura on comptem amb persones preparades, il·lusionades, treballadores i que conec a la perfecció des de fa molts anys, crec que hi arribarem. Intentem representar encara a més gent. El govern de Cerdanyola, i diria que qualsevol govern, té l'objectiu de representar tothom. Incorporar persones d'altres sensibilitats i partits és una bona manera d'intentar que encara més gent se senti representada amb allò que fem. Aquesta ha estat la voluntat. I que ningú dubti que seguiré fent això mentre sigui alcalde de Cerdanyola i intentaré buscar les millors persones per tirar endavant els millors projectes possibles.
Hem parlat des del seu punt de vista com a alcalde. Però quin balanç fa com a Carlos?
Mai m'havien fet aquesta pregunta. A nivell personal ha estat dur. El moment més dur va ser el confinament per la pandèmia, perquè, a més a més, em va coincidir amb el naixement de la meva segona filla. Havia de prendre decisions difícils com tancar equipaments públics mentre veia com la gent es moria i no podia ser acomiadada. Allò va ser el més complicat de tot. Després, diria que totes les hores que dediquem a l'Ajuntament són a canvi d'altres hores i de moltes absències a casa. Aquesta és la part que més m'afecta personalment. Parlant més de la gestió, és desesperant com funciona l'administració pública perquè veus que no és possible canviar segons quins funcionaments perquè transcendeixen del teu Ajuntament. Però a l'altra banda, hi ha moments que han compensat tot això. Jo surto pel carrer, i aquesta voluntat que sempre he tingut de ser accessible a tothom m'ha jugat alguna mala passada de forma molt extraordinària, però em sento estimat. Que algú m'aturi pel carrer i em dediqui un somriure o una paraula maca m'omple tant que compensa qualsevol moment dolent. M'emociona que hi hagi gent que valori la feina que fas i les hores que hi dediques i que comprengui que pots cometre errades. Ho comento molt amb la Cristina Real, que és un gran suport que tinc des de l'inici d'aquesta aventura. Si se'm recordés la meitat que se li recorda a ella, jo seria l'exalcalde més feliç del món.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
Veure Comentaris