Obre la pastisseria La iaia artesana a Cerdanyola FOTO: Marc Mata

Actualitat

Obre 'La iaia artesana' una pastisseria especialitzada en pastissos de formatge a Cerdanyola

Els amants dels dolços, especialment del pastís de formatge, tenen un nou lloc a on anar

Els amants dels dolços, especialment dels pastissos de formatge, ja tenen un nou lloc per anar: La iaia artesana

Dissabte a la tarda, aquest nou establiment aixecava persiana amb la inauguració del local al carrer Sant Martí davant de l'Esglèsia. L'obertura es va dur a terme a les 18h i minuts abans ja n'hi havia cua. Una cua que arribava practicament fins al carrer Cordelles. 

El jove pastisser, i un dels impulsors d'aquesta iniciativa, l'Albert Toà explicava en declaracions al TOT Cerdanyola que estava sent un èxit i que tot i que s'esperaven molta rebuda, no s'esperava que el primer dia i minuts abans de l'obertura, hi hagués tanta gent fent cua. Toà reconeix que "ens va sobrepassar" i es mostrava molt satisfet. 

Com sorgeix aquesta idea?

Toà explica que la iniciativa de crear una pastisseria com aquesta sorgeix des de la pandemia "quan vam començar en un obrador compartit al mig de la muntanya". "Nosaltres ens vam enfocar a vendre a empreses i sortint també a vendre en esdeviments, però ens vam adonar que haviem de començar a vendre directament nosaltres", comenta. 

Per a l'Albert Toà, vendre a empreses "està molt bé, però no veus el públic final on arriba el teu pastís". 

Albert Toà, un dels impulsors de la pastisseria, celebrant la inauguració. FOTO: Marc Mata

 

Tradició pastissera o no?

L'Albert no ve directament d'una tradició pastissera però si del gremi d'hostaleria i emprenedoria on porta dedicant-se des dels 18 anys. Assegura que "sempre m'ha agradat el món de l'emprenedoria" i que durant la pandèmia va innovar en fer pastissos de formatge. A més, comenta que la persona que més el va impulsar va ser el seu pare, qui el va encoratjar que "comercialitzar els pastissos". 

Horaris de l'establiment

Per ara, l'establiment està fent servei take away (servei per emportar) per "poder donar un millor servei els primers dies" i el que ofereix, ara mateix, són diferents tipus de pastissos de formatge i cafès. Més endavant, no descarten poder oferir el servei de consumir en el local. 

La pastisseria obre de dimecres a divendres de 9h a 13,30h i de 17h a 21.30h i dissabtes i diumenge de 9.30h a 14h i de 17h a 21.30h. Dilluns i dimarts, la pastisseria es troba tancada

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Veure Comentaris