El "nou" Cerdanyola femení suma la seva segona derrota de la temporada. FOTO: Cerdanyola FC

Actualitat

El "nou" Cerdanyola femení suma la seva segona derrota de la temporada

Un Cerdanyola Futbol Club amb una plantilla completament renovada va arrencar la lliga el passat cap de setmana al camp del Santa Susanna on no va ser un partit fàcil per les vallesanes.

No només perquè l'equip encara està en construcció, sinó també perquè el feu de les maresmenques és un dels més complicats de la categoria: l'any passat només van perdre tres partits com a locals.

La temporada passada, maresmenques i vallesanes es van repartir les victòries: 1-0 a Santa Susanna i 3-0 a Cerdanyola.

Nova derrota aquesta temporada

Aquest cap de setmana, les cerdanyolenques s'han enfrontat a un altre rival fort, el CE Europa. Les vallesanes no han tingut fàcil, les visitants han dominat el partit i en els últims minuts del matx les locals han tingut dues oportunitats de gol.

El que podia ser dos gols per les vallesanes, va acabar ser un ja que al minut Carla Sanchez marcava un gol en pròpia porta que acabaria posant el marcador 0-6.  Tot i que en el minut 86 Laia Noria faria el definitiu 1-6.