L'escriptor català, Eduardo Mendoza, obrirà el nou cicle de converses
La primera sessió es farà el dimecres 16 d'octubre, a les 19 h, a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola
L'escriptor català, Eduardo Mendoza, serà el protagonista de la primera sessió del nou cicle de converses. Aquest cicle se celebrarà el dimecres 16 d'octubre, a les 19 h, a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola.
L'Ajuntament fa saber que des del consistori "es vol continuar fomentant i prestigiant la lectura". Enguany, aquest nou cicle de converses i lectures que s'estrena aquest mes d'octubre, compta amb un ampli programa d'activitats literàries existent.
Les sessions del cicle seran accions escèniques en les quals es donarà a conèixer la trajectòria d'un reconegut escriptor a través d'una conversa i la lectura de fragments dels seus llibres més representatius.
Eduardo Mendoza estrenarà el cicle 'Una vida de llibre'
L'escriptor, que fa referència a Cerdanyola en un dels seus llibres més coneguts 'Sin noticias de Gurb', visitarà la ciutat i ho farà per conversar amb la periodista cultural Anna Maria Iglesia. A més, també estarà present l'actor Jordi Bosch que farà la lectura d'alguns fragments dels llibres més representatius d'Eduardo Mendoza.
L'aforament de la sala és limitat i cal fer la reserva prèvia per assistir-hi com a públic.
- Presencialment a la consergeria de l'Ateneu (Horari de dilluns a divendres de 20 a 22h)
- Telefònicament al 93 591 41 33 (Horari de dilluns a divendres de 20 a 22h)
Les sessions seran gravades en vídeo i es penjaran al canal de Youtube de l'Ajuntament.
Qui és Eduardo Mendoza?
Eduardo Mendoza (Barcelona, 11 de gener de 1943) és un escriptor principalment de novel·la, però també ha escrit assaig. La seva trajectòria ha estat extensament reconeguda i el 1995, va rebre la Creu de Sant Jordi; el 2009, el Premi Internacional Terenci Moix (al millor llibre de ficció per El asombroso viaje de Pomponio Flato); el 2010, el Premi Planeta, i el 2015, el Premi Franz Kafka de literatura. I el desembre de 2016, va ser guardonat amb el Premi Cervantes, el més alt premi a la llengua castellana.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
Veure Comentaris