El Cerdanyola suma 1 punt més davant el Mollerussa. FOTO: Marc Mata

Actualitat

El Cerdanyola FC suma un punt més davant el Mollerussa

Els de Santi Álvarez han sumat un punt en un partit on el marcador no s'ha mogut del 0-0 en els 95 minuts del matx

Aquest diumenge a la tarda, el primer equip masculí del Cerdanyola FC ha jugat el seu quart partit d'aquesta temporada i el segon com a locals. Els homes de Santi Álvarez han sortit a totes davant un rival, el Mollerussa, que no s'ho posaria gens fàcil.

La primera part ha estat de molts intents i oportunitats, però cap ha acabat entrant a porteria. En els primers compassos de partit, la pilota ha estat dividida. No ha estat fins el minut 26 quan el Sarda començava a dominar i a tenir més possessió de pilota. Començant així a generar perill. Jordi Solé rematava fora un servei de falta per part d'Àlex.

Al minut 36, el Sarda ha pogut materialitzar gràcies a Youssef que la pispava a mig camp i s'endinsava a l'àrea disparant fregant el pal. A pocs minuts pel descans, al minut 40, un nou xut dels cerdanyolencs podia haver estat gol en una jugada entre Toni i Youssef.

Segona part sense canvis al marcador

A la repressa, el Cerdanyola sortia en la cerca dels tres punts. Però semblava que avui la sort no anava gaire a favor seu. Al minut 63, una doble ocasió de Córner aniria fora. Fins al final, el Cerdanyola no abaixava el ritme i anava a la cerca del gol. Un gol que no ha acabat arribant.

"Els qui ens mereixiem guanyar érem nosaltres. Hem estat bé defensivament, amb criteri i seguretat. Però en atac, el que hem generat, no som capaços i es qüestió de temps", ha comentat Santi Álvarez al final del partit. Álvarez ha confirmat que "la primera part no m'ha agradat, ja s'ho he fet saber a l'equip. En general l'equip no ha estat bé, hem entrat freds al partit i ens falta una mica d'agressivitat i de fluïdesa". A més, ha afegit que "a la segona part hem estat millor".