El Cerdanyola es veu les cares amb l'Escala FC. FOTO: Marc Mata

Actualitat

El Cerdanyola FC perd per la mínima a casa

L'Escala es fa amb la victòria en el temps d'afegit (1-2)

Aquest diumenge a la tarda, el primer equip masculí del Cerdanyola FC jugava el seu segon partit d'aquesta temporada i el primer com a locals. Els homes de Santi Álvarez van sortir a totes davant un rival, l'Escala, que no s'ho posaria gens fàcil.

La primera part va ser de molts intents i oportunitats, però cap acabava entrant a portaria. A quatre minuts de l'inici, els cerdanyolencs veurien una falta perillosa per a ells i Miki, en una jugada conjunta amb Eric, xutaria la falta. Un xut que impactaria contra la barrera.
A pocs minuts, l'Escala tindria oportunitat de materialitzar una falta, però Guiseris faria una molt bona aturada, rebutjant així el xut.
En aquest primer temps, els de Santi Álvarez dominarien el joc però sense cap opció clara de gol. En canvi, l'Escala buscaria fer-se amb el domini del joc amb un únic tret entre els tres pals.
Al minut 36, el Cerdanyola tindria una bona oportunitat per materialitzar amb Pepe. Una centrada d'Eric, acabava amb Pepe rematant de cap des del punt de penal, però directament es va desviar fora. El descans va arribar amb un marcador que no s'havia mogut.

Una jugada del partit. FOTO: Marc Mata

A la represa, els de Cerdanyola sortien a la cerca de moure el marcador i al minut 55 de partit, Pepe avançaria als locals en el marcador, enganxant la pilota a mig camp i conduint-la fins a la porteria. L'Escala continuava a la cerca del domini i al minut 70, rematant al pal curt en un servei de córner, faria l'empat a 1. A partir d'aquí, els nervis anaven a més per a tots dos equips que cercaven els tres punts. Quan semblava que el partit acabaria amb un empat, en el minut d'afegit, els visitants sentenciarien el matx amb l'1 a 2 amb el gol de Marco.

El pròxim partit dels de Cerdanyola serà diumenge 22 de setembre a les 12h al camp del CE Hospitalet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.